Обратете внимание - вашите колеги веројатно имаат секс на работа!

Резултатите од најновото истражување откриваат дека секој единаесетти вработен го користи работното време за секс.

Повеќе: Обратете внимание - вашите колеги веројатно имаат секс на работа!

Најчести лаги кои мажите ги користат да дојдат до секс: „Ќе го ставам само малку“

Многу мажи кога треба да наговорат жена на акција во спалната соба се служат со мотото дека целта ги оправдува средствата. Жените понекогаш мислат дека не ги познаваат мажите доволно, а понекогаш едноставно не се расположени за секс.

Повеќе: Најчести лаги кои мажите ги користат да дојдат до секс: „Ќе го ставам само малку“

НЕКОЈ ЧОВЕК ПРАШАЛ МУДРЕЦ: Како ќе знам дека таа навистина ме сака?

Некој човек сретнал мудрец и го прашал: „Како ќе знам дека жената навистина ме сака?“, а мудрецот му одговорил:

Повеќе: НЕКОЈ ЧОВЕК ПРАШАЛ МУДРЕЦ: Како ќе знам дека таа навистина ме сака?

НЕВЕРОЈАТЕН ШОК ЗА ДОДАН: Ја фатил сопругата како се секса со нивниот внук

Додан Мпала од Зимбабве ја фатил својата сопруга како има секс со сопствениот внук на нива. И наместо чичкото да биде лут и нервозен, тука единствениот изнервиран бил внукот.

Повеќе: НЕВЕРОЈАТЕН ШОК ЗА ДОДАН: Ја фатил сопругата како се секса со нивниот внук

Страница 1 од 59